Νεκρές εντοπίστηκαν η 17χρονη και η μητέρα της οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από την Κατερίνη, από τις 8 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η κοπέλα και η μητέρας της εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι σοροί των δύο γυναικών βρέθηκαν εκτός οχήματος.
Το μπλε αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone της Αστυνομίας, στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων. Χαρακτηριστικό του πόσο απόκρυμνο είναι το σημείο είναι ότι το drone έφτασε σε βάθος 105 μέτρων και μόνο τότε ήταν ορατό ένα τμήμα του αυτοκινήτου.
Ο πατέρας και σύζυγος της 17χρονης και της μητέρας της, είχε εκφράσει την ανησυχία του για την κόρη και τη γυναίκα του, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον είχε δει κάτι, να συμβάλει στις έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Σχόλια