Ο μουσικός Κώστας Κωνσταντίνου, ο Mod, όπως ήταν γνωστός στην πιάτσα, βρέθηκε νεκρός χθες στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη, μερικές μέρες μετά το θάνατό του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ηλικία 60 ετών. Ζούσε μόνος του, μετά και την απώλεια της μητέρας του.
Εδώ και 15 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως δεν το έβαζε κάτω και ήταν δημιουργικός μέχρι το τέλος.
Ήταν γέννημα θρέμμα Κυψελιώτης. Μεγάλωσε στην περιοχή της Αγίας Ζώνης. Υπήρξε ηγετική μορφή του απόλυτου ελληνικού ψυχεδελικού συγκροτήματος Purple Overdose, των οποίων υπήρξε ιδρυτής, τραγουδιστής, κιθαρίστας, βασικός συνθέτης και στιχουργός. Αν πιάσει κανείς κουβέντα για ψυχεδέλεια στην Ελλάδα και για γνώσεις στην μουσική αυτή, το πρώτο όνομα που θα πέσει στην συζήτηση είναι το όνομα του Κώστα Κωνσταντίνου και του συγκροτήματός του.
«Η ζωή είναι μια ψευδαίσθηση σε ένα ατελείωτο ταξίδι», αυτό ήταν το απόφθεγμά του σε μια ζωή μοναχική γεμάτη όμως μουσική, η οποία ήταν και ο πιο πιστός του φίλος. Οραματιστής και από τους ανθρώπους που είχε αφιερώσει στην κυριολεξία τη ζωή του στην μουσική και στο rock και επέλεξε τον μοναχικό αυτό δρόμο για να το ζήσει αυτό.
Πηγή: Nassosblog
Σχόλια