Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Κρήτη μετά από φοβερό τροχαίο. Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον άτυχο πατέρα…
Ο πατέρας νεκρός, η μητέρα και η κόρη στην εντατική και ο γιος στην Παιδοχειρουργική. Αυτός είναι απολογισμός του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Μοίρες – Αγιοι Δέκα, μετά τη μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων. Στο ένα επέβαινε η οικογένεια και ένας 25χρονος και στο άλλο ένας 23χρονος και ένας 21χρονος.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Οι πυροσβέστες πάγωσαν από το θέαμα στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Ο 34χρονος πατέρας νεκρός και η 30χρονη σύζυγός του βαριά τραυματισμένη. Τα παιδιά είχαν τις αισθήσεις τους και έκλαιγαν.
Η κινητοποίηση ήταν τεράστια. Η 30χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση. Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα.
Το κοριτσάκι όπως και ο 5χρονος αδελφός της μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ. Η μικρή εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων με κακώσεις και κατάγματα, ωστόσο δεν διασωληνώθηκε. Ο 5χρονος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική.
Σχόλια