MEDIA

Πόσα πήρε το Action 24 που έδιωξε τον Γ. Τράγκα;

0

Την ώρα που η κρατική ΕΡΤ με τέσσερα πανελλαδικά κανάλια, δηλαδή την ΕΡΤ1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3 και την ΕΡΤ SPORT, που τη βλέπουν σε όλη την περιφέρεια πήρε 334.716 ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ, ο τηλεοπτικός σταθμός Action 24, οποίος έχει άδεια μόνο για την Αττική πήρε 179.000 ευρώ για να έχει ειδική εκπομπή για τον covid 19.

Σύμφωνα όμως με τη λίστα που έδωσε, κατόπιν πιέσεως όλης της Αντιπολίτευσης, ο κ. Πέτσας, το Action 24 προσέθεσε στα έσοδα του άλλα 49.600 ευρώ για το site Action 24.gr , φτάνοντας στο ποσό των 228.600 ευρώ.

Ήταν επομένως αυτονόητο ότι η διοίκηση του σταθμού και ο κ. Παναγιωτάκης θα προτιμούσαν την κρατική διαφήμιση από την δημοσιογραφική ενοχλητική φωνή του Γ. Τράγκα, που με έρευνες και ρεπορτάζ, έβαζε ερωτήματα στην επιβολή του «Μένουμε Σπίτι».

crashonline.gr

Η ομοσπονδία ιστιοπλοΐας πάει στα δικαστήρια τον Νίκο Κακλαμανάκη αξιώνοντας το ποσό των 100.000 ευρώ!

Προηγούμενο άρθρο

Πώς έγινε το ατύχημα με τον συρμό του ΗΣΑΠ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα MEDIA

Περισσότερα Άρθρα