Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των διαδοχικών ραντεβού που θα έχει ο κ. Μητσοτάκης με τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής αλλά και τα εθνικά θέματα, με βασικότερο την Τουρκία.
Ο Πρωθυπουργός περιμένοντας στο γραφείο του τον Αλέξη Τσίπρα του είπε μόλις μπήκε «Γεια σου Αλέξη, τι γίνεται;». Οι δύο πολιτικοί χαιρετήθηκαν με τους αγκώνες λόγω κορονοϊού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «η μόνη αποδεκτή χειραψία την εποχή του κορονοϊού είναι αυτή».
Ο Αλέξης Τσίπρας όταν κάθισαν του είπε με σοβαρότητα: «Έχουμε θέματα πολλά σήμερα» και ο κ. Μητσοτάκης ανταπάντησε: «Ναι. Έχουμε την άνεση χρόνου να το συζητήσουμε».
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:
Σχόλια