ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθαν για διακοπές, πήγαν στο πανηγύρι και μετά βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό!

0

Κατά τουλάχιστον τέσσερα αυξήθηκαν τις τελευταίες ώρες τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από τους δύο άνδρες στα Χανιά που μάλιστα αποτελούν προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, θετικό στον ιό βρέθηκε κι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που διέμενε τις τελευταίες ημέρες σε μικρό ορεινό οικισμό, στην περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ηλικιωμένοι έφτασαν για διακοπές στην Κρήτη από την Αθήνα. Φέρονται να είχαν κάποια συμπτώματα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο μόλις χθες αποφάσισαν να ζητήσουν ιατρική συνδρομή.
Τόσο ο Δήμος της περιοχής όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερώσει τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σχετική ιχνηλάτηση.

Σημειώνεται ότι το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή καθώς το ζευγάρι φέρεται να συμμετείχε σε θρησκευτικό πανηγύρι, γεγονός πως καθιστά πολύ δύσκολη την καθολική ιχνηλατηση των κρουσμάτων.

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες ωστόσο συνίσταται ψυχραιμία καθώς και ο κατ’ οίκον περιορισμός όλων των κατοίκων του οικισμού.

lawandorder.gr

Κορονοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων στην Αττική! Πού εντοπίστηκαν τα 151 νέα

Προηγούμενο άρθρο

Πέταξε την πρώην του από το αυτοκίνητο εν κινήσει και την έσερνε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα