ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ΠΕΘΑΝΕ»! – Ποιος μετέδωσε την…ΕΙΔΗΣΗ!

0

Η Μαρία Ιωαννίδου μετέφερε με πολύ θλίψη την τραγική είδηση! Εκείνο που πολλοί κατάλαβαν.

Μιλάμε για τις στιγμές, που όλοι μουδιασμένοι προσπαθούσαν να πουν λίγες λέξεις και δεν είχαν αποφασίσει αν θα ήταν λόγια θυμού, απόγνωσης, η και λύπης μαζί!

Σήμερα προέκυψε μια συνταραχτική κατηγορία εις βάρος του φυλακισμένου ηθοποιού. Θα σκεφτείτε: Λίγες έχουν ακουστεί ως τώρα; Κι όμως! Το ότι του “χρεώνουν” ακόμα και την αυτοκτονία ηθοποιού, σημαίνει πάρα πολλά!

Λύπης όχι μόνο για το τι τράβηξαν τόσες κοπέλες. Ίσως όχι μόνο γι αυτό.
Μάλλον είδαμε τότε, όταν έσκασε η βόμβα των καταγγελιών στο θέατρο, είδαμε που λέτε μία ακόμα φορά, εκείνο που δεν μας βολεέυει καθόλου και προτιμάμε λες να το διαγράφουμε.

Τι; Αυτή την δομή της κοινωνίας, αυτή την ποιότητα των συναναστροφών μας, αυτή την ποιότητα των συναλλαγών μας.

Τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου, εκείνες τις ημέρες πριν μήνες, τοποθετήθηκαν για την προφυλάκιστη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και η Μαρία Ιωαννίδου.

Έκλεισε τα 58 του χρόνια στην ΦΥΛΑΚΗ

Η ηθοποιός παρ’ όλο που καταδίκασε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις πράξεις που του αποδίδονται και όπως τόνισε «Έπρεπε να πάει φυλακή», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους για εκείνη η ημέρα της προφυλάκισής του «δεν είναι μια χαρούμενη ημέρα».

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Καλοκαίρι #Not κι εκεί θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για το θέατρο που λερώνεται, για τον Πέτρο Φιλιππίδη που χρειάζεται κατά την ίδια ψυχολόγο και για έναν μεγάλο ηθοποιό της γενιάς του που χάνεται.

Βόλος: Μητέρα καταδικάστηκε με την ανώτερη ποινή γιατί “έκρυβε” τα παιδιά από τον πρώην σύζυγο

Προηγούμενο άρθρο

Τον σκότωσε Αλβανός για ασήμαντη αφορμή και τον έκαψε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα