ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αυθεντική γερμανική πατατοσαλάτα

0

Υλικά

3 φλ. τσαγιού αποφλοιωμένες πατάτες

4 φέτες μπέικον

1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε κύβους)

1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξύδι
2 κ.σ. νερό
3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Τοποθετείστε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό, ώστε να καλυφθούν. Βράστε για περίπου 10 λεπτά. Στραγγίστε τις πατάτες και αφήστε τες να κρυώσουν.

Τσιγαρίστε τις φέτες μπέικον μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές και από τις δύο πλευρές.

Βγάλτε από το μαγειρικό σκεύος το μπέικον και προσθέστε το κρεμμύδι, μαγειρεύοντάς το στο λίπος που έχει βγάλει το μπέικον μέχρι να ροδίσει.

Προσθέστε το ξύδι, το νερό, την ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε το μείγμα να πάρει μία βράση.

Στη συνέχεια προσθέστε στο μείγμα τις πατάτες και το μαϊντανό και ανακατέψτε.

Κατεβάστε από τη φωτιά.

Σερβίρετε σε ένα πιάτο, γαρνίρετε με το τραγανό ψιλοκομμένο μπέικον, ανακατέψτε και απολαύστε με παγωμένη μπίρα.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Μέσα στο τυπογραφείο των New York Times! Πώς βγαίνουν οι εφημερίδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προηγούμενο άρθρο

Τι συμβαίνει με τη λάμπα που καίει από το… 1901 και ακόμα λειτουργεί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Περισσότερα Άρθρα