ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο! (βίντεο)

0

Τέλος καλό όλα καλά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ύστερα από έντεκα ημέρες παραμονής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Το ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος, το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day»

«Επικοινωνήσαμε χθες με δύο ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο. Μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα του σύστησαν οι γιατροί να μείνει 7 μέρες στο σπίτι του, να παίρνει τα φάρμακά του”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η υγεία του Ανδρέα Μικρούστικου επιβαρύνθηκε μετά το θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, και στις 4 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

Δες το βίντεο:

Τραγωδία: Ηλικιωμένη βρέθηκε απαγχονισμένη

Προηγούμενο άρθρο

«Πόλεμος» στις Κυκλάδες: Απαγορευτικό στις «έκτακτες» δρομολογήσεις από Πλακιωτάκη – Αντιδράσεις από Στεφάνου-Παναγιωτάκη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα