LIFESTYLEΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ποζάρουν στον κήπο τους και εύχονται «Καλή Ανάσταση»

0

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μένουν σπίτι, έχοντας παρέα την κόρη τους, Νικολέτα προκειμένου να προστατευτούν από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες. Δεν μου είναι εύκολο να μένω σπίτι. Δεν ήμουν συνηθισμένη να κοιμάμαι τόσο πολύ και κάποιες στιγμές μου δημιουργείται η αίσθηση ότι θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνήσω όταν θα έχει τελειώσει όλο αυτό. Είναι πρωτόγνωρο αυτό να θέλεις να αγκαλιάσεις την κόρη σου, τον άνθρωπό σου και να σκέφτεσαι αν είναι σωστό» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, λοιπόν, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε με τον σύζυγό της το πρωί της ίδιας μέρας στον κήπο τους σπιτιού τους, θέλοντας να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους φίλους της. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε το στιγμιότυπο ήταν χιλιάδες.

protothema.gr

Χίος: Ο «ιπτάμενος» ιερέας ξαναχτύπησε – Έκανε την πρώτη Ανάσταση και μετά συνελήφθη – ΒΙΝΤΕΟ

Προηγούμενο άρθρο

Τραγωδία: Σκοτώθηκε 19χρονος με μηχανή σε φοβερό τροχαίο: «Ξεψύχησε» στο δρόμο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα LIFESTYLE

Περισσότερα Άρθρα