ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ετσι θα κάνεις ξανά φρέσκο σε 10 λεπτά το μπαγιάτικο ψωμί – ΒΙΝΤΕΟ

0

Υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ανακαλύπτεις ότι η πανέμορφη μπαγκέτα που αγόρασες προχθές έχει γίνει πέτρα, ακριβώς τη στιγμή που έχεις όρεξη για σάντουιτς; Ναι μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κρουτόν φυσικά, αλλά τι γίνεται αν θέλεις ψωμί και το θέλεις τώρα; Απλά ακολουθείς τη συμβουλή μας!

Βήμα 1ο: Βρέχεις ελαφρά το ψωμί (εμπιστεύσου μας!). Στόχος είναι η κόρα να είναι νωπή, χωρίς να βραχεί πολύ η ψίχα.

Βήμα 2ο: Προθερμαίνεις το φούρνο στους 170οC.

Βήμα 3ο: Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 5-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της φρατζόλας και το πόσο νερό έχεις ρίξει προηγουμένως.

Το ψωμάκι σου θα είναι σαν καινούριο! Τραγανό απ’ έξω και μαλακό από μέσα, έτοιμο για ό,τι σάντουιτς τραβά η όρεξή σου!

Κοντοσούβλι μαριναρισμένο στη λαδόκολλα που λιώνει στο στόμα

Προηγούμενο άρθρο

Αφράτα κεφτεδάκια με ούζο – «Μεθυστική» και εύκολη συνταγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Περισσότερα Άρθρα