ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καλεσμένη που «ξάφρισε» τα φακελάκια του γάμου στη Λάρισα τα είχε κρύψει στο εσώρουχό της

0

«Υπήρχε φοβερή αναστάτωση, ήταν πολύ άσχημο το κλίμα… Κλαίγαμε» δήλωσε η νύφη για το περιστατικό που μετέτρεψε τον γάμο της … σε εφιάλτη.

Μια γυναίκα που παρίστανε την φίλη, ξάφρισε τα φακελάκια με τα δώρα την ώρα του γλεντιού. Συγγενείς και το ζευγάρι κατέληξαν στο αυτόφωρο.

«Είπαμε ότι δεν θα φύγει κανείς από το σπίτι αν δεν βρεθούν τα λεφτά, θα κάνουμε σωματικό έλεγχο. Η κυρία όχι μόνο ήταν πρόθυμη και ήθελε να την ψάξουμε πρώτη… Την ψάξαμε και δεν βρήκαμε τίποτα. Απογοητευτήκαμε» προσθέτει.

«Της είπα θέλω να σε ψάξω μια τελευταία φορά και είχε τα χρήματα τυλιγμένα σε χαρτί μέσα στο εσώρουχό της. Και με το που της λέω τα είδα, τι έχεις εκεί, πίεζε να τα βάλει παραμέσα. Άρχισα να φωνάζω, μπήκαν και οι υπόλοιποι μέσα, έπεσαν τα χρήματα κάτω».

Ριχάρδος: Πλήρη απαλλαγή του για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού ζητά ο εισαγγελέας

Προηγούμενο άρθρο

Έκπληξη από την Τζένη Μπαλατσινού: Ποιό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα