ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με πρόσβαλε» λέει ο αμετανόητος ΦΟΝΙΑΣ της φαρμακοποιού

0
Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία στραγγαλίστηκε από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα.
Ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Καβάλα.
Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο.
Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία στο χωριό Πηγές της Καβάλας. Άντρας στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
γυναικοκτονία Καβάλα - 44χρονη
Ο δράστης νοσηλεύται εκτός κινδύνου φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον πρόσβαλε.
Τώρα η έννοια όλων είναι στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας έξι και 10 ετών.
συζυγοκτόνος Καβάλα
Ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα
Ο συζυγοκτόνος κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του
Μέσα στο φαρμακείο όπου η 43χρονη έβγαζε το μεροκάματό της, βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της.
Οι αστυνομικοί βρήκαν την όμορφη φαρμακοποιό στο μικρό δωματιάκι του φαρμακείου επάνω στο ράντζο. Δίπλα της ήταν αιμόφυρτος ο συζυγοκτόνος, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι σε λαιμό και χέρια, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.
γυναικτονία σε φαρμακείο στην Καβάλα
Το δωματιάκι στο φαρμακείο όπου η 44χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της
Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα κάλεσε την αστυνομία και είπε:
Ελάτε έκανα κακό στη γυναίκα μου.
Το ζευγάρι έμενε στον Αμυγδαλεώνα μαζί με τα δυό τους αγοράκια, ηλικίας 10 και 6 ετών.
Ο 55χρονος, πρώην αθλητής, παλαιότερα εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρεία και στη συνέχεια ως σύμβουλος ακινήτων. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, ζήλευε παθολογικά την 43χρονη, δεν την άφηνε μόνη της σχεδόν ποτέ και πήγαινε μαζί της στο φαρμακείο στο χωριό Πηγές.
γυναικοκτονία Καβάλα
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 55χρονος ζήλευε πολύ τη γυναίκα του, η οποία φέρεται να είχε καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου.
Καβάλα: Έκανε τζόκινγκ πριν τη σκοτώσει – Πώς μπήκε στο φαρμακείο
Η 44χρονη μαζί με την υπάλληλό της έκλεισαν το φαρμακείο στις 2 το μεσημέρι και έφυγαν. Δύο ώρες μετά επέστρεψαν. Τα στόρια κατέβηκαν και έγινε το κακό…. Κανείς στη γειτονιά δεν άκουσε το παραμικρό. Όλοι ανησύχησαν όταν κατάλαβαν ότι δεν άνοιξε το φαρμακείο, ενώ ο πατέρας της 43χρονης πήρε τηλέφωνο σε γείτονα για να πάει να δει τι συμβαίνει.
44χρονη Καβάλα
Την ίδια ώρα, μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι είδαν τον 55χρονο πριν γίνει το κακό κάνει τζόκινγκ. Λίγο μετά, έφτασε στο φαρμακείο, κάλεσε την υπάλληλο να του φέρει τα δεύτερα εφεδρικά κλειδιά, όπως και έκανε και σκότωσε τη γυναίκα του.
Η υγεία του είναι σταθερή και σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ραλλιώ Λεπίδου ίσως δώσει κατάθεση αύριο.
Η κηδεία της 44χρονης θα γίνει στον Αμυγδαλεώνα την Κυριακή

Ο 55χρονος φονιάς είχε σχεδιάσει την δολοφονία της… «Καυγάδιζαν συνέχεια… Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία»

Προηγούμενο άρθρο

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κρεμάστηκε από ελιά… και τον βρήκε νεκρό ο γιος του

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα