Οι μετανάστες που βρίσκονται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο στο Κρανίδι τρέχουν για να πάρουν φαγητό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ – Αποχώρησε από το σημείο η ομάδα που είχε αναλάβει τη διανομή!
Απίστευτες είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το Κρανίδι όπου μετανάστες που βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της περιοχής ορμούν και αρπάζουν σακούλες με τρόφιμα από το κλιμάκιο που έχει σπεύσει στο σημείο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, παρά το συναγερμό που έχουν σημάνει οι Αρχές στην περιοχή μετά τα 151ασυμπτωματικά κρούσματα κορωνοϊού, δεκάδες μετανάστες τρέχουν προς τη ομάδα που έχει αναλάβει τη διανομή των γευμάτων και των ειδών πρώτης ανάγκης.
Άντρες, γυναίκες και μητέρες με τα μωρά στην αγκαλιά ορμούν στα κουτιά και αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους.
Λίγα λεπτά αργότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το κλιμάκιο αποχωρεί από το σημείο καθώς όχι μόνο δεν τηρούνται οι αποστάσεις κι όλα τα μέτρα ασφαλείας αλλά η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
VIDEO: Migrants, who have been quarantined in a Greek hotel after a COVID-19 outbreak, rush to get aid supplies pic.twitter.com/rutuN1UTOV
— AFP news agency (@AFP) April 22, 2020
Σχόλια