ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μενάνδρου: “Σκούπισαν” την περιοχή για τον δράστη του φονικού! 129 προσαγωγές

0

Κατά… δεκάδες έγιναν οι προσαγωγές στην Μενάνδρου και τους γύρω δρόμους, στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση μετά το άγριο φονικό το μεσημέρι της Πέμπτης, 13.02.2020.

Η αστυνομική επιχείρηση “στήθηκε” το πρωί της Παρασκευής, 14.02.2020, στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας και κυρίως στην Μενάνδρου, όπου σημειώθηκε η άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών – Αφγανών με αποτέλεσμα τον φρικιαστικό θάνατο ενός Αφγανού και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του.

Νωρίτερα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για περισσότερες από 20 προσαγωγές, ωστόσο ο αριθμός αυτός… εκτοξεύτηκε σε περισσότερες από 129!

“Ξέρουν” τον δράστη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έχει ως κύριο στόχο τον εντοπισμό ενός Πακιστανού, ο οποίος θεωρείται και ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Ο Πακιστανός φέρεται να είναι σεσημασμένος για παράνομη διακίνηση τσιγάρων και για ναρκωτικά, και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο με τη… ευκαιρία της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επιχειρούν και κατά της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή, αλλά και εντοπίζουν παράνομους μετανάστες, πραγματοποιώντας μαζικές προσαγωγές.

Αυτό το διαστημικό σχολείο βρίσκεται στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει τον πλανήτη

Προηγούμενο άρθρο

Σοκ! Μετά την Νανά Καραγιάννη, νέος θάνατος από νευρική ανορεξία! Θρήνος για την 24χρονη που έλιωσε σαν το κερί…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα