ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνος στη ζωή, μόνος και στο θάνατο: 82χρονος βρίσκεται στα αζήτητα του νοσοκομείου Βόλου εδώ και 10 μέρες

0

Μία καθημερινή αλλά αρκετά δυσάρεστη ιστορία έγινε γνωστή στη Νέα Ιωνία Βόλου. Μόνος του στη ζωή, μόνος του και στον θάνατο παραμένει ένας 82χρονος οικοδόμος ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα ημέρες και ακόμα παραμένει στα… αζήτητα του Νοσοκομείου Βόλου, αφού κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να τελέσει την κηδεία του και να κάνει την ταφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το thenewspaper.gr, ο ηλικιωμένος, τις επόμενες ημέρες θα φιλοξενούνταν σε δομή Φιλοξενίας Ηλικιωμένων, καθώς ήταν όλα έτοιμα για να μεταφερθεί στο Σουρλίγκειο ίδρυμα Καναλίων, όμως ο θάνατος τον πρόλαβε.

Ο 82χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και πέθανε μόνος του στο σπίτι του, ενώ η σορός του παραμένει το τελευταίο δεκαήμερο στο Νεκροτομείο, καθώς κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνον.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Αχιλλοπουλείου έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να γίνει ό,τι προβλέπεται σε αυτές τις… μοναχικές περιπτώσεις και να τελεστεί η ταφή του.

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Στους 102 οι νεκροί

Προηγούμενο άρθρο

Γεωργιάδης: Αν κάποιος είναι άνεργος πάνω από 30 μήνες, με κάποιο τρόπο επιβιώνει

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα