Δεν της έφτανε το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση προκαλώντας επεισόδιο στη Νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση ήρθε ξανά αντιμέτωπη την Κυριακή (12/4) με την αστυνομία αλλά για διαφορετικό ρόλο.
Πρόστιμο 200 ευρώ για… ΚΤΕΟ λοιπόν στην παρουσιάστρια που περπατούσε αμέριμνη στη παραλία Η οξύθυμη ραδιοφωνική παραγωγός έπεσε πάνω σε μπλοκ των Αρχών με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια του ελέγχου ότι δεν διέθετε την απαραίτητη κάρτα καυσαερίων.
Ως αποτέλεσμα ήταν να της κόψουν πρόστιμο 200 ευρώ και εκείνη να αρχίσει να ωρύεται όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.
Την Ιωάννα Κουσκούση την είδαμε πρώτη φορά με τα μαύρα της γυαλιά να κρατά αγκαλιά τον Αλέξη Τσίπρα και να φωνάζει «Σε αγαπώ, θα τρελαθώ»!
Σχόλια