ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσέκρουσε σε ξέρα το επιβατηγό “Πήγασος”

0

Μικρή εισροή υδάτων παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό «Πήγασος» στις 2 σήμερα το μεσημέρι ενώ έπλεε ανοιχτά της Κάσου. Το πλοίο έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού όπου αποβίβασε 42 επιβάτες, 10 ΙΧ, ένα φορτηγό και 3 δίκυκλα.

Το πλήρωμα αποτελείται από 49 ναυτικούς. Επιβάτες και πλήρωμα είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει ρήγμα στην πλώρη και το πλήρωμα έχει αρχίσει την απάντληση πετρελαίων από τις δεξαμενές του για αποφευχθεί πιθανή ρύπανση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλοίο χτύπησε σε ξέρα στη βραχονησίδα «Αρμάθια» που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι Φρυ της Κάσου.

Το «Πήγασος» εκτελούσε δρομολόγιο Σητεία- Κάσο-Κάρπαθο- Χάλκη – Ρόδο. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επιθεωρηθεί από νηογνώμονα ενώ σήμερα στις πέντε το απόγευμα θα μεταβούν με ελικόπτερο δύτες στην περιοχή.

Το σκληρό πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση… που δεν θέλει να έρχεται στην Ελλάδα

Προηγούμενο άρθρο

Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία – Τι θα ισχύσει για τη χρήση μάσκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα Άρθρα