Στην Πάτρα (επειδή οι περισσότεροι …γνωρίζονται) ξέρουμε πολλούς που κυρίως στην ηλικία των 20 έως και 40 ετών δηλώνουν εθισμένοι στο σ εξ!
Επιστήμονες θεωρούν ότι το 6% – 10% των ανδρών και το 3% των γυναικών «πάσχει» από εθισμό στο σ εξ. Κάτι που μπορεί να καταστρέψει σχέσεις ή ακόμη και ζωές.
Και ποιος δεν γνωρίζει για τον Αχαιό πρώην βουλευτή ο οποίος …όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ασχολείται με τις γυναίκες ενώ έχει συνεχώς κατά νου το πως θα «αυξήσει» τον αριθμό των γυναικών που έχει κατακτήσει.
Και δεν είναι ο μόνος!
Λατρεία στο γυναικείο φύλλο και με πολλές κατακτήσεις είναι και πρώην Δήμαρχος που σήμερα είναι… άνω των 50!
Ή τον 40χρονο γιατρό ο οποίος δεν κρύβει τη μανία του για σεξουαλικές συνευρέσεις και προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο ακόμη και από την δουλειά του για να έχει εpωτική επαφή.
Πρόκειται για γνωστό επιστήμονα που ασχολείται και με τα κοινά και στο παρελθόν είχε αναδειχθεί… το «μεγαλύτερο καμάκι» του Νοσοκομείου!
Αλλά και τον ιδιοκτήτη καταστήματος σε κεντρική οδό της Πάτρας (διπλής κατεύθυνσης) ο οποίος έχει καταγραφεί ως ένας από τους πλέον «βιτσιόζους» στο σ εξ και με εpωτικές παρτενέρ που σε αριθμό ξεπερνούν τα όρια ..της λογικής για ορισμένους.
Λένε δε γι αυτόν πως συχνάζει και στα Βραχνέϊκα, σε κατάστημα εστίασης όπου και στο παρελθόν είχαν διοργανωθεί… εpωτικές συνευρέσεις swingers.
Και αυτά είναι λίγα από τα παραδείγματα! Δημοσιογράφος της Πάτρας ισχυρίζεται πως στο παρελθόν είχε κάνει… 140 one night stand σε έναν χρόνο! Έχοντας σπάσει κάθε «τοπικό ρεκόρ»! (Ούτε ο Σπαλιάρας να ήταν)!
Ο εθισμός στο σ εξ είναι σοβαρή διαταραχή και χρειάζεται θεραπεία
Οι ασθενείς καταλαμβάνονται από εμμονές που αρχίζουν και τελειώνουν με το σ εξ, απασχολούν όλο τους το είναι με το πώς, πού και με ποιον θα έχουν ερωτική επαφή, ξεκλέβουν χρόνο από την οικογένεια, τα χόμπι και τη δουλειά για να κάνουν έpωτα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών τους. Ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι ότι το μορφωτικό επίπεδό τους μάλιστα είναι αρκετά υψηλό.
Σε ορισμένες χώρες όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν και κέντρα απεξάρτησης, τα οποία συστήνουν στους ασθενείς πολύμηνη αποχή, παράλληλα με λήψη ψυχοφαρμάκων.
Στόχος είναι να δει ο εθισμένος πως όχι μόνο δεν περνάει καλά όταν κάνει έpωτα με το ζόρι, αλλά καταστρέφεται και ο ψυχισμός του.
Πηγές: dete.gr
Σχόλια