ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τηλεφώνημα που στοίχισε σε ηλικιωμένη… 25.000 ευρώ

0

Ένα ακόμη περιστατικό τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένου προσώπου αποκαλύπτεται, αυτή τη φορά στην Καβάλα. Απατεώνες κατάφεραν να ξεγελάσουν μία γυναίκα 76 ετών και να της αποσπάσουν το ποσό των 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι επιτήδειοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε ατύχημα, νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο και χρειάζονταν άμεσα χρήματα, την έπεισαν να τους δώσει μετρητά.

Αρχικά, οι δράστες ζήτησαν από την 76χρονη 30.000 ευρώ, όμως στη συνέχεια κατέβασαν το ποσό και την έπεισαν να παραδώσει 25.000 ευρώ σε μία συνεργό τους, η οποία μετέβη σε προκαθορισμένο σημείο και παρέλαβε από την ηλικιωμένη τα χρήματα.

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν η ηλικιωμένη, φοβισμένη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κόρη της και την ρώτησε αν είναι καλά στην υγεία της. Η 76χρονη αναμένεται να καταθέσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενώ οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Έσπασε το φερμουάρ και άνοιξε το φόρεμα παρουσιάστριας λίγο πριν βγει στον αέρα

Προηγούμενο άρθρο

Σοκ: Άνδρας κάηκε ζωντανός στο σπίτι του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλια

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Περισσότερα ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα Άρθρα