Μπροστά σε μια μακάβρια εικόνα βρέθηκαν στις 10 περίπου το πρωί της Τρίτης, τα μέλη του πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Τα μέλη ειδοποιήθηκαν να σπεύσουν σε σπίτι που βρίσκεται στη Ν. Ιωνία Βόλου, κοντά στο πάρκο «Ανδρέα Βαλαχή», καθώς εντοπίστηκε το πτώμα ενός 42χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, το πτώμα του 42χρονου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, το πρωί, στο σπίτι.
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε μετά από γνωστοποίηση του θέματος στην αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από γείτονες επειδή ο συμπολίτης, δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε αλλά δεν παρέλαβε τη σορό του και, όπως έγινε γνωστό, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σχόλια